Het nieuwe plant-based koken

Wil je iets vaker een volwaardige maaltijd zonder vlees samenstellen, heb je behoefte aan wat variatie of gewoon zin om te kokkerellen? dan is deze plant-based kookworkshop echt iets voor jou!

Aanbod kookworkshops van kookheksen Jeanette & Monique

Tweedaagse kookworkshop met overnachting op 26 & 27 januari 2024

Ontbijt, lunch en avondmaaltijd 

Ben je een hardcore vegetariër, een echte carnivoor of zit je hier tussenin? Dan is deze plant-based kookworkshop tweedaagse echt iets voor jou!

Na ontvangst en kennismaking met de groep, gaan we rustig van start met de voorbereidingen voor het avondeten. Na het eten volgt het avondprogramma waarin we ons enthousiasme & kennis over natuurvoeding delen en geven we tools om 3 x per dag een volwaardige maaltijd samen te stellen.

In de ochtend beginnen we met het bereiden van een uitgebreid ontbijt, waarna er tijd is voor een wandeling in de mooie omgeving. vervolgens gaan we de keuken weer in voor de lunch. Om 15:00 uur sluiten we deze inspirerende dagen af en hopen we jullie in deze veranderde wereld van eten en drinken nog een keer te ontmoeten!

Vrijdag 26 januari  aanvang 13:30 uur tot zaterdag 27 januari  15:00 uur.

inclusief, ontbijt, lunch, diner en overnachting € 295,00

Locatie Koos Vorrinkhuis Lage Vuursche

Nog vragen! of schrijf je in, stuur dan een bericht via: Contact 

Winterse-avondkookworkshop 11 januari 2024

Tijdens het welkom aperitief in een goed geoutilleerde keuken gaan het menu bespreken. Waarna jullie in 2-tallen zelf aan de slag gaan. Na het koken gaan we deze gerechten aan een mooi gedekte tafel met elkaar bespreken en proeven.

Donderdag 11 januari 2024 aanvang 17:30 uur tot 21:30 uur.

prijs: € 95,00

Locatie in Wageningen, goed te bereiken met het openbaarvervoer

Bieten carpaccio

Vegetarisch (vegan) koken, volwaardig en lekker

Sta je met plezier in de keuken en ben je opzoek naar meer creaties en inspiraties in de vegetarische-veganistische natuurvoedingskeuken. Dan is deze workshop echt iets voor jou.

Vegetarisch (vegan) koken, volwaardig en lekker

Op een locatie in de binnenstad van Wageningen, maken we gebruik van de keuken.

Na ontvangst met een hapje en drankje ( non-alcohol) gaan we de keuken in om te gaan kokkerellen.

Op het menu staat o.a.:

  • Soep, meer dan water alleen
  • Groente van het land, wortel/steel/bloem
  • Granen-bonen burger, verassend van smaak
  • Nagerecht zoet en verfrissend
  • Laat je verrassen

Ik houd rekening met het seizoen en  kies graag voor lokale biologische – demeter producten.

Praktische informatie:

Dag:  Donderdag/vrijdag vanaf januari 2023

Tijd:  16:00-20:00 uur

Prijs: € 95,00 per persoon

Aanmelden Contact

Granen & Peulvruchten

Wanneer je een vegetarische en vegan maaltijden bereid, is het belangrijk te kijken waar je je eiwitten uithaalt. Misschien nog wel belangrijker hoe je de granen en peulvruchten kookt. Dit onderwerp en de keuze van de goede combinaties komen aanbod in de kookcursus 'Vegetarisch koken, hoe doe je dat.'
Deze workshop start in april 2024 en bestaat uit 4 lessen.

Bloeiend boekweit

boekweit

Spelt

Spelt