Algemene voorwaarden

Deelname

Deelname aan een workshop of voedingsadvies georganiseerd door Jeanette Matser i.c. GOED GEVOED geschiedt op eigen risico. Opgave kan via de website www.goed-gevoed.nl, telefonisch 06-13368064 of per mail info@goed-gevoed.nl. Na de inschrijving krijgt u per e-mail of telefonisch een bevestiging van uw inschrijving.

Vegetarische thuismaaltijden

De bezorging gaat in overleg. Jeanette Matser neemt hierover contact met je op. Wijzigingen in menu en samenstelling kunnen voorkomen.
Betalingen gaan vooraf aan de bezorging, hiervoor ontvangt u een factuur. Wijzigingen in bestellingen of afmelden kan 24 uur vooraf, via telefonisch of email.

Facturering

Voor het voldoen van de kosten voor een workshop ontvangt u vooraf een factuur. Als een workshop is volgeboekt, neem ik contact met u op. Voedingsadviezen worden per sessie berekent en dienen via rekening betaald te worden, binnen 7 dagen.

Annulering

Annuleren kan kosteloos (exclusief administratiekosten en voor afgemaakte onkosten)  tot 2 weken voor aanvang van een workshop of 48 uur voor een consult. Na die tijd vindt er geen restitutie van de kosten van een workshop of consult plaats. Er is tot aan de start van een workshop wel de mogelijkheid om in overleg met GOED GEVOED voor vervanging te zorgen en zelf een cursist in te brengen. Mocht door onvoldoende aanmeldingen of anderszins, een workshop of consult niet doorgaan, dan krijgt u daarvan bericht.