Het nieuwe plant-based koken 6 & 7 april 2023

Wortel-graan-noten

Het nieuwe plant-based koken

Ben je een hardcore vegetariër, een echte carnivoor of zit je hier tussenin? Dan is deze plant-based kookworkshop echt iets voor jou!

Donderdag 6 april 2023 aanvang 13:30 uur tot vrijdag 7 april 15:00 uur.

inclusief, ontbijt, lunch, diner en overnachting € 250,00

Locatie Koos Vorrinkhuis Lage Vuursche

Geef je op Contact

Bieten carpaccio

Vegetarisch (vegan) koken, volwaardig en lekker

Sta je met plezier in de keuken en ben je opzoek naar meer creaties en inspiraties in de vegetarische-veganistische natuurvoedingskeuken. Dan is deze workshop echt iets voor jou.

Vegetarisch (vegan) koken, volwaardig en lekker

Op een locatie in de binnenstad van Wageningen, maken we gebruik van de keuken.

Na ontvangst met een hapje en drankje ( non-alcohol) gaan we de keuken in om te gaan kokkerellen.

Op het menu staat o.a.:

  • Soep, meer dan water alleen
  • Groente van het land, wortel/steel/bloem
  • Granen-bonen burger, verassend van smaak
  • Nagerecht zoet en verfrissend
  • Laat je verrassen

Ik houd rekening met het seizoen en  kies graag voor lokale biologische – demeter producten.

Praktische informatie:

Dag:  Donderdag/vrijdag vanaf januari 2023

Tijd:  16:00-20:00 uur

Prijs: € 85,00 per persoon

Aanmelden Contact

Granen & Peulvruchten

Wanneer je een vegetarische en vegan maaltijden bereid, is het belangrijk te kijken waar je je eiwitten uithaalt. Misschien nog wel belangrijker hoe je de granen en peulvruchten kookt. Dit onderwerp en de keuze van de goede combinaties komen aanbod in de kookcursus 'Vegetarisch koken, hoe doe je dat.'
Deze workshop start in april 2023 en bestaat uit 4 lessen.

Bloeiend boekweit

boekweit

Spelt

Spelt