Leer de basis van een volwaardig vegetarische – vegen maaltijd te bereiden

koken
bereiding voeding

Kookworkshops

Met het volgen van een kookworkshop leer ik je met plezier een maaltijd te bereiden en krijg je praktische tips mee, om een volwaardige vegetarische maaltijd te bereiden. Door met elkaar de gerechten te proeven, ontdekken we nieuwe smaken en combinaties.

 

Bieten carpaccio

Vegetarisch (vegan) koken, volwaardig en lekker

Sta je met plezier in de keuken en ben je opzoek naar meer creaties en inspiraties in de vegetarische ( vagen) natuurvoedingskeuken. Dan is deze workshop echt iets voor jou.

Vegetarisch (vegan) koken, volwaardig en lekker

Op een prachtige locatie in de binnenstad van Wageningen, maken we gebruik van de keuken bij ‘Villa Arion’.

Na ontvangst met een hapje en drankje ( non-alcohol) gaan we de keuken in om te gaan kokkerellen.

Op het menu staat o.a.:

  • Soep, meer dan water alleen
  • Groente van het land, wortel/steel/bloem
  • Granen-bonen burger, verassend van smaak
  • Nagerecht zoet en verfrissend
  • Laat je verassen

Ik houd rekening met het seizoen en  kies graag voor lokale biologische – demeter producten.

Praktische informatie:

Dag:  Donderdag/vrijdag vanaf januari 2023

Tijd:  16:00-20:00 uur

Prijs: € 85,00

AanmeldenContact

Granen & Peulvruchten

Wanneer je een vegetarische en vegan maaltijden bereid, is het belangrijk te kijken waar je je eiwitten uithaalt. Misschien nog wel belangrijker hoe je de granen en peulvruchten kookt. Dit onderwerp en de keuze van de goede combinaties komen aanbod in de kookcursus 'Vegetarisch koken, hoe doe je dat.'
Deze workshop start in januari 2023 en bestaat uit 4 lessen.

Bloeiend boekweit

boekweit

Spelt

Spelt