Voeding Verblijdt Verbind Vervult

Jeanette Matser

Ik stel me graag zelf voor. Ik ben Jeanette Matser en sinds 2008 eigenaar van Goed-Gevoed.

Voeding loopt als rode draad door mijn leven. Na mijn opleiding voor Civiele Diensten ben ik gaan werken als voedingsassistent in het 'Streek ziekenhuis' te Bennekom. Al snel maakte ik de stap naar de grootkeuken en haalde mijn dieet-instellingskoks diploma. Om mijn kook ervaringen te verreiken ben ik daarna gaan werken als kok in een conferentieoord en restaurant.

Mijn creativiteit in het koken en mijn organisatie talent, heb ik volledig kunnen inzetten bij het werken in de natuurvoedingswinkel. Daar is mijn liefde voor natuurvoeding ontstaan.  Bij de Kraaybeekerhof in Driebergen heb ik de opleiding voor natuurvoedingskundige gevolgd en de medische basiskennis.

Dagelijks ben ik met voeding bezig.  In de keuken, maar ook buiten in moestuin, in het bos, of in de uiterwaarden. Tijdens een wandeling door het bos, zie ik vele eetbare kruiden en verwerk deze dan in mijn maaltijden.

Het doorgeven van mijn inzichten wat goede voeding voor je kan betekenen, zijn nu zeer aan de orde. Voeding verblijd, verbind en vervult.

 

Jeanette Matser is lid van: